Repülő luxus

Nézzük az Etihad Airways (Egyesült Arab Emírségek) nevű légitársaság luxus szolgáltatásokra átépített A380-as típusú, kétszintes utasszállító repülőgépének fedélzetét töviről-hegyire!

luxus repülőgép first class

Exkluzív festés, az Egyesült Arab Emírségek zászlaja helyett háromszög-szimbólumok!

luxus repülőgép first class

A személyzet öltözéke is jól szemlélteti a várható luxust.

luxus repülőgép first class

A pilótafülke.

luxus repülőgép first class

A pilóták és egyéb személyzet pihenője.

luxus repülőgép first classA 'legegyszerűbb' kialakítású 'economy class' ülései, melyek más egyéb társaságok első osztályával is felérnek. Bal szélen látható a háttámlákra rögzített, minden üléshez külön kialakított kijelző.

luxus repülőgép first classAz igazi luxus a 2. emeleten kezdődik!

luxus repülőgép first classA 'bussiness class'-on minden utasnak leválasztott tér és fotelből gombnyomásra ággyá alakítható ülés dukál!

luxus repülőgép first classIngyenes zokni, füldugó, fogkefe, fésű és egyéb, magas színvonalú utazási kiegészítők is rendelkezésre állnak.

luxus repülőgép first classA gép farok-részében kialakított társalkodó / mini bár.

luxus repülőgép first classA következő, 'first class' utasok élettere teljesen elszeparált, öt négyzetméternyi. A jegy Abu Dhabi-London útvonalon $ 8400 - $ 9800 (mai árfolyamon kb. 2,4-2,8 millió Ft).

luxus repülőgép first classAz ágyak közötti válaszfal félig elhúzható, ha a kedves szomszédoknak beszélgetni támadna épp kedve.

luxus repülőgép first classKomplett fürdőszoba márvány berakású mosdóval.

luxus repülőgép first classÉs végül a rezidencia lakosztályok 12 négyzetméternyi területtel: három egész szoba - nappali (benne étkező térrel és mini-mozival), egy hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Az alkalmazottak speciális képzéséről a londoni Savoy Hotel gondoskodik.

luxus repülőgép first classAz ágy itt már teljes méretű, kétszemélyes.

forrás

Tovább

Drogfüggőnek született a baba!

A fenti sokkoló videó azt mutatja be, mi történik, amikor egy baba kábítószerfüggőként születik meg.

Egészségügyi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy járványként söpör végig Amerikán a heroin és az opioid-függőség, melynek a gyerekek a legkiszolgáltatottabb áldozatai.

A drogfüggőséggel született újszülöttek elvonási tünetekkel jönnek világra, aminek egyik jellemző tünete a fenti videón is jól látható rázkódás.

A Reuters vizsgálata megállapította, hogy 2013-ban, 27.000 gyermek született drogfüggőként az USA-ban, ez több mint ötszörszöröse a 2003 évinek.

drog drogfüggő heroin metadon várandós terhes

A videón látható Clorissa Jones kisfia, Braxton metadonfüggőséggel született, amelyet édesanyja heroinról történő leszokása miatt szedett.

drog drogfüggő heroin metadon várandós terhes


Braxton édesanyjának már második gyermeke, aki függőséggel született.

A videóban édesanyja elmondja, hogy testvérével együtt Braxton-nak is sikerült túltennie magát a súlyos elvonási tüneteken (pl. remegés, túlérzékenység, evési nehézségek), és mára már mindhármuk szervezete tiszta mindenféle drogtól!

forrás

Tovább
12345
»

Utolsó kommentek